Complete Voet-Reflexologie – Barbara Kunz

Complete Voet-Reflexologie

Reflexologie is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Zo kunnen we door vingerdruk op de relexpunten in alle delen van het lichaam ontspanning brengen en alle organen en lichaamsdelen stimuleren en tal van klachten en kwalen verhelpen. Reflexologie is een boeiende en doelfeffende methode, omdat ze het gehele lichaam wil stimuleren en het herstel van de evenwichtstoestand binnen alle lichaamsfunties bevordeten. Tekst en honderden illustraties maken duidelijk hoe we de reflexologie-technicken kunnen toepassen en hoc deze te combineren zijn tot een algehele, effectieve behandeling van onszelf en van anderen. Na een uieenzetting van de achtergrounden en theorie van voetreflexologie, volgt een rijk geillustreerd hoofdstuk, over de technieken. Ze geven een stapsgewijze beschrijving van de behandeling, een hoofdstuk over anatomie en een overzichtstabel van kwalen en ongemakken met de corresponderende reflexpunten. Complete Voet-Reflexologie is een complete, deskundige en begrijpelijke handleiding voor iedereen in de professionele praktijk en voor de leek die haar wil toepassen bij vrienden en kennissen. Het is een erg aangename methode, die zeer outspannend werkt.

Author: Barbara Kunz
ISBN: 9781456596064
Pages: 160 pages
Format: PDF
Size: 19.62 Mb

Download

More free books

  • Hand- En Voet-Reflexologie – Barbara KunzHand- En Voet-Reflexologie – Barbara Kunz Reflexologie is een methode tot het stimuleren van de reflexen in de voeten om in corresponderende delen van het lichaam reacties op te wekken. Door met de vingers druk uit te oefenen op reflexpunten in handen en voeten kunnen we in alle delen van her lichaam outspanning brengen en de organes stimuleren. Reflexologie wil zo het gehel lichaam activeren en het herstel van een […]
  • Reflexologia : Como Restabelecer O Equilibrio Energetico – Barbara KunzReflexologia : Como Restabelecer O Equilibrio Energetico – Barbara Kunz Partindo do principo de que a estrutura do corpo humano e de todos os seus orgaos de refleste nos pes e nas maos e e por eles representada, a reflexologia pode ser definida coma a pratica de experiencias sensoriais, principalmente de pressao, aplicadas em pontos das maos e dos pes, visando a cura de varios disturbios comuns da saude. A tecnia da reflexologia-um dos metodos mais […]
  • Reflexologia de Pies y Manos – Barbara KunzReflexologia de Pies y Manos – Barbara Kunz Reflexologia de Pies y Manos, Una guia de autoayuda para multiples dolencias Una forma revoluionaria de mejorar la relacion con su cuerpo, reducir el estres y sentirse mejor, mediante la estimulcion de los reflejos de los pies y las manos. Esta guia continene toda la informacion reflexologica personal. Asi, Kevin y Barbara Kuna le proporcionan su enfoque unico y efectivo para la […]
  • The Complete Guide to Foot Reflexology – Barbara KunzThe Complete Guide to Foot Reflexology – Barbara Kunz The Complete Guide to Foot Reflexology (Original) Best selling classic text for learning reflexology. It revolutionized the way reflexology was taught and learned when it was first published in 1980, launching an industry. The Complete Guide to Foot Reflexology provided the first illustrated how-to instructions for the American natural alternative practice of reflexology. The classic […]
  • Reflexología : la salud en sus manos – Barbara KunzReflexología : la salud en sus manos – Barbara Kunz Author: Barbara Kunz ISBN: 9788489840492 Pages: 160 pages Format: PDF Size: 18.42 Mb
  • Reflexología de la mano : ejercicios sencillos para relajarse y mejorar la salud – Barbara KunzReflexología de la mano : ejercicios sencillos para relajarse y mejorar la salud – Barbara Kunz Author: Barbara Kunz ISBN: 9788489840973 Pages: 160 pages Format: PDF Size: 22.60 Mb
  • Durch Die Fube Heilen : Anleitungenzvr Reflexzonentherapie – Barbara KunzDurch Die Fube Heilen : Anleitungenzvr Reflexzonentherapie – Barbara Kunz Eine junge, hochst wirksame Methode der Physiotherapie, aus altern Volkswissen zunachst in den USA entwickelt, wird auch bei uris zunehmend praktiziert: die Reflexzonenbehandlung der Fue. Sie beruht auf der Erkenntnis, da jedes Organ des Korpers eine ihm zugeordnete Reflexzone am fu hat und durch entsprechende Druckpunktmassge beeinflut werden kann. Durch diese impluse werden die […]
  • Reflexology Deck : 52 Handy Healing Techniques – Barbara KunzReflexology Deck : 52 Handy Healing Techniques – Barbara Kunz Author: Barbara Kunz ISBN: 9780756623661 Format: PDF Size: 25.29 Mb
spacer

Leave a reply